Genåbning af liberale erhverv udskudt
Corona-lukket-1.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
På grund af stigende smitte har regeringen valgt at udskyde genåbningen af de liberale erhverv i fem danske kommuner foreløbigt til og med den 11. april 2021 – heriblandt Gladsaxe

Turen til frisøren må udskydes lidt længere. Regeringen har nemlig valgt at følge den rådgivende vurdering fra Epidemikommissionen, og derfor udskydes genåbningen af de liberale serviceerhverv (som frisører, solarier, kropsplejeklinikker  og tatovører) i Ishøj, Brøndby, Halsnæs, Fredensborg og Gladsaxe foreløbigt til og med den 11. april 2021, skriver Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse.

Epidemikommissionen har i sin vurdering blandt andet lagt vægt på, at de 5 kommuner den 30. marts 2021 har en testkorrigeret incidens den seneste uge på over 150, tilføjer man.

Grethe Bystrup, der er medejer af frisør Park By Bystrup & Pate i Søborg, synes at det er noget af en mavepuster.

– Jeg føler at vi bliver taget som gidsler i det her. Det er mega-ærgerligt. Jeg har næsten ingen ord for det. Jeg har omkring to hundrede kunder, vi skal have rykket rundt på, fortæller hun.

– Man kan frygte at vores kunder tager til andre kommuner, men der er vel ikke nogen tider. Men det kommer til at betyde at vi mister mere omsætning, og vi bløder i forvejen, for vi har mange penge ude og svømme, tilføjer Grethe Bystrup.

Epidemikommissionen vil foretage en ny vurdering frem mod den 11. april 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top