Letbanearbejde på Buddingevej
Letbane-rådhus.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
Trafikken omlægges på en strækning af Buddingevej under ledningsomlægninger

– Som en del af forberedelserne til byggeriet af Hovedstadens Letbane, skal forsyningsselskabet Novafos omlægge ledninger fra den ene side af vejen til den anden på strækningen mellem Kong Hans Alle og Esberns Alle. Udover trafikomlægningen, kan der også være støj og vibrationer fra arbejdet i perioder. Mens Novafos arbejder, vil det ikke være muligt at svinge til højre fra Buddingevej ind på Kong Hans Alle. Der vil være omkørsel via Esberns Alle og Valdemars Alle. Man vil fortsat kunne køre ud på Buddingevej fra Kong Hans Alle, fortæller Gladsaxe Kommune.

Begrænsningerne gælder udelukkende biler, og de fleste beboere på strækningen vil fortsat have adgang til deres ejendom i bil. Novafos har været i direkte kontakt med beboerne i de få ejendomme, hvor det ikke er muligt at opretholde adgang med bil i perioden, tilføjer kommunen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top