Letbanespærring
Letbane-rådhus.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
Fjernvarmearbejde betyder spærring af Tinghøjvej og et kørespor færre på Gladsaxe Ringvej

Fra 6. april klokken 7 til 10. juni klokken 15 spærrer Gladsaxe Fjernvarme for ind- og udkørsel for bilister til Tinghøjvej fra Gladsaxe Ringvej. Her skal de sænke en eksisterende fjernvarmeledning, der krydser Gladsaxe Ringvej. Selve arbejdet foregår på hverdage klokken 7-18, fortæller Gladsaxe Kommune.

– Bilister kan i hele perioden køre ind i området via Tinghøjvej fra Søborg Hovedgade. I perioder vil der være indsnævring til et kørespor på Gladsaxe Ringvej, ligesom forholdene for cyklister og fodgængere også vil blive påvirket med mindre lokale omlægninger undervejs. I området nær omlægningen vil der desuden være risiko for støj fra skæremaskiner og arbejdskøretøjer. Cyklister og fodgængere vil fortsat kunne benytte Tinghøjvej i perioden, tilføjer man.

Fjernvarmekunder i området har fået direkte besked fra Gladsaxe Fjernvarme om arbejdet og dets midlertidige påvirkning af fjernvarmeleveringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top