Letbanetrængsel
Rundkørsel-træer-ryddet-1.jpg
Foto: Kaj Bonne.
Ledningsarbejde på tværs af Buddinge Rundkørsel kan give trængsel og støj

Den 19. april 2021 går forsyningsselskabet Novafos i gang med ledningsomlægninger på tværs af rundkørslen i Buddinge, som del af forberedelsen til byggeriet af Hovedstadens Letbane, hvilket kan give længere rejsetid i en periode. Rundkørslen vil være åben under arbejdet, men trafikken ind og ud af rundkørslen vil blive påvirket, og der vil blandt andet være et kørespor i hver retning på Gladsaxe Ringvej, der krydser op til rundkørslen, i en del af perioden, fortæller Gladsaxe Kommune.

Cyklister og gående vil fortsat kunne komme kommerundt i rundkørslen og krydse vejene.

Arbejdet vil i perioder give støj og vibrationer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top