Ny direktør for Sports College Gladsaxe
F8B7B481-F5EF-4B7A-ABE6-74749DB676C0.jpeg
Foto: Peter Kenworthy.
SCG har med virkning fra 1. april 2021 ansat Jonas Enemark Jessen som ny direktør

Jonas har en kandidat i Idræt & Sundhed og har bred erfaring inden for idrætsudvikling og implementering af sundhedsprojekter i virksomheder og organisationer – senest i stillingen som konsulent og rådgiver i virksomheden Office-Fit.

Han har været træner på fodboldlinjen på SCG i en årrække og har endvidere erfaring som træner i ungdomsafdelingen i samarbejdsklubben AB, ligesom han selv har været elitesportsudøver på ungdomsniveau i fodboldklubben SønderjyskE.

Jonas skal afløse Magnus Christensen, der har været en del af SCG siden 2010 og Sports Colleges direktør siden januar 2012.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top