- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

På mærkerne

Det er strømmet ind med næsten 1.000 nomineringer af hverdagshelte fra hele landet, og danskerne kan frem til 4. april stemme på én af fem kandidater fra hver region, som de synes, skal på nye frimærker.

Blandt kandidaterne er formanden i IF Bytoften, Thomas Dreyer.

I indstillingen kan man blandt andet læse at ”Thomas laver udfordringer mellem holdene, hvor man kan vinde penge til holdet, han laver online-mad med medlemmerne, og de har alle fået en fodbold, så de kan selvtræne derhjemme. Han kender de fleste medlemmer ved navn og er selv træner på flere hold”.

– Jeg er mægtig glad for at være med, og dem der ikke kan lide mig kan jo spytte mig i nakken, hvis jeg kommer på frimærker. Men det er jo ikke kun mig der skal anerkendes – det er foreningen og de frivillige der er årsagen til at vi opnår den succes som vi opnår, fortæller Thomas Dreyer til Gladsaxe Bladet.

De to kandidater fra hver region, der har fået flest stemmer, går videre til en jury med Nadia Nadim, Anne Glad, Mads Steffensen samt direktørerne for Falck og PostNord, der til sidst kårer den hverdagshelt fra hver region, der kommer på frimærker.

Hvilke fem personer, der kommer på de nye frimærker, offentliggøres 14. april. De udvalgte hverdagshelte bliver tegnet af Thomas Thorhauge fra Politiken, og tegningerne bliver udgivet som frimærker 16. september 2021 i et oplag på fire millioner. Vinderne bliver desuden fejret på Falck Museet på Egeskov Slot.

Man kan stemme på postnord.dk/kampagne/hverdagens-helte  [1]