Støjende spunsarbejde på ringvejen
Letbane-rådhus.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
I første halvdel af april går Hovedstadens Letbane i gang med støjende arbejde på Gladsaxe Ringvej

– Arbejdsområdet er 170 meter i nordøstgående retning fra Gladsaxe Møllevej. Spunsning er meget støjende og vibrerende arbejde, og det vil foregå i hele arbejdsområdet i cirka 10 dage sammenlagt. Derefter bliver der udført mindre støbninger på toppen af spunsen. Vi forventer, at spunsarbejdet afsluttes i maj 2021, fortæller Hovedstadens Letbane i en pressemeddelelse.

Der ændres ikke i den nuværende trafikomlægning på Gladsaxe Ringvej i forbindelse med arbejdet, men der vil være arbejdskørsel ind og ud af Rosenkæret, tilføjer man.

Det er det afsluttende arbejde på det spunsarbejde, der var i efteråret. Det støjende arbejde udføres på hverdage klokken 7-18 i henhold til Forskrift for midlertidige bygge- og anlægsaktiviteter i Gladsaxe Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top