Sygestatistik under nedlukning
Debat_web-e1635242968723.png
Flere kommuner i Region Hovedstaden har meldt ud, at der på trods af Corona har været et fald i sygemeldinger/sygefravær i 2020. Er det også tilfældet i Gladsaxe Kommune? Og i givet fald hvor meget omregnet til både procent og antal fraværsdage pr. medarbejder. Hvis der har været et fald er der så nogle bud […]

Flere kommuner i Region Hovedstaden har meldt ud, at der på trods af Corona har været et fald i sygemeldinger/sygefravær i 2020. Er det også tilfældet i Gladsaxe Kommune? Og i givet fald hvor meget omregnet til både procent og antal fraværsdage pr. medarbejder.

Hvis der har været et fald er der så nogle bud på, hvad årsagen kan være f.eks. hjemmearbejdspladser. Og i hvor vid udstrækning har Gladsaxe kommune tænkt sig at fortsætte med hjemmearbejdspladser?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top