Uden vand
Novafos-2.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
Vandet forsvandt fra hanerne i dele af Gladsaxe

I går og til morgen var der flere steder i Gladsaxe hvor vandet enten helt forsvandt fra vandhanerne, eller hvor vandtrykket i hanerne faldt. Ifølge vandforsyningsselskabet Novafos var der tale om en lækage på en større ledning på Buddingevej, som man lukkede af for at genoprette trykket.

– Bruddet var på en 200 mm eternitledning udfor Kellersvej 2 på Buddingevej. Ledningen blev beskadiget i forbindelse med gravearbejde på letbaneprojektet. Det skete ved 16-tiden, hvor et større område i Gladsaxe har været uden vand eller har oplevet lavt tryk. Efter frigravning af skaden og reparation af ledningen var forsyningen genoprettet og normal igen kl. ca. 21.30. Det forventes ikke, at bruddet får yderligere konsekvenser for vores kunder, fortæller Novafos.

– Vi oplever cirka 40 gange om året, at vores ledninger beskadiges i forbindelse med gravearbejde. Der er to væsentlige årsager til graveskader: entreprenørens manglende agtpågivenhed i forbindelse med gravning og mangelfulde ledningsoplysninger. Så ja, det kan ske igen, selvom både entreprenøren og vi gør, hvad vi kan for at undgå det, tilføjer man.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top