Arbejder stadig for bus 250S til Høje Gladsaxe
Debat_web.png
I marts besluttede et flertal af Trafikudvalget i Region Hovedstaden at anbefale en grendeling af 250S busrute, hvilket var på foranledning af Gladsaxe Kommunes henvendelse. Desværre er der lige nu nogle enkelte partier i regionen, der blokerer for den endelige godkendelse, partier der også sidder i Gladsaxe byråd. Dette er på trods af det brede […]

I marts besluttede et flertal af Trafikudvalget i Region Hovedstaden at anbefale en grendeling af 250S busrute, hvilket var på foranledning af Gladsaxe Kommunes henvendelse. Desværre er der lige nu nogle enkelte partier i regionen, der blokerer for den endelige godkendelse, partier der også sidder i Gladsaxe byråd. Dette er på trods af det brede flertal i Gladsaxes Trafik- og Teknikudvalg (alle partier undtagen Venstre), der støttede en grendeling af 250S. En løsning der sikrer en S-bus betjening af både Høje Gladsaxe og det nordlige Mørkhøj.

I modsætningen til påstanden fra Martin Skou Heidemann, i sidste uges avis, så er sagen endnu ikke afgjort i regionsrådet, og vi arbejder stadig benhårdt på at få en afgørelse hurtigst muligt, så Høje Gladsaxe igen kan få en bedre busbetjening.

Derudover er det en ærgerlig påstand, at der ikke er kommet flere busser til Høje Gladsaxe, da bus 68 har fået flere daglige afgange siden oktober, hvilket Venstre ellers også var med til at stemme for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top