- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Frederik lynede på Frederiksberg

FA 2000 havde syv spillere ude med corona til lørdagens topopgør i 2. division øst mod AB i Frederiksberg Idrætspark, men Divisionsforeningen valgte ikke at udsætte kampen – ikke optimalt, mente FA 2000-træner, Jesper Pedersen.

Spillerne kom på banen til tonerne af AC/DC’s ”Thunderstruck”, og det var gæsterne fra AB der var spilstyrende i første halvleg, hvor akademikerne lynede først og mest.

Et præcist hjørne fra Mathias Kisum i det 18 minut ramte Tobias Noer i panden i det lille felt, men bolden havnede i favnen på Victor Smedsrud i FA 2000-målet. Men allerede minuttet efter var der gevinst.

Frederik Christensen blev spillet fri i feltet, og han sparkede sikkert bolden i kassen til 1-0 til AB – den høje AB-angribers 6. sæsonmål.

FA 2000 kom lidt bedre med som halvlegen skred frem, og var tæt på at score, da Matin Majid Al-Atlassi tog et raid op af banen i det 35. minut og selv afsluttede, men AB-målmand Jonathan Fischer fik reddet.

Resten af halvlegen bød på flere halve chancer til AB, og en fin redning efter et hjørne fra Fischer, men der blev ikke scoret yderligere inden dommerens pausefløjt.

Mere gult end godt
Og det gjorde der heller ikke efter pausen. 2. halvleg bød nemlig på flere kort end målchancer og godt spil. Syv gange måtte dommer Milad Rajabi ned i lommen og hive et gult kort op – fire gange til AB’ere og tre gange til hjemmeholdet.

Efter 78 minutter ramte FA 2000 overliggeren, men tættere kom hjemmeholdet ikke på point, selvom man forsøgte at lægge pres på AB i slutfasen.  AB vandt dermed med 1-0, i en kamp hvor det mest var holdets defensive kræfter der glimrede.

De grønblusede fra Gladsaxe ligger dermed stadig nummer 3 i 2. division øst efter 18 ud af 26 runder – nu med 8 point op til førerholdet Nykøbing FC, der led sit første liganederlag i sæsonen i Roskilde.