Hverdag med letbanebyggeri
Debat_web.png
Når næsten samtlige politikere er enige om at letbanen er så skøn, og det bliver en ren lettelse, og vi får mindre tid på vejen, må jeg lige fortælle jer kære politikere hvordan virkeligheden ser ud for borgerne her i Gladsaxe. For det første virker det nu som om politikerne ikke har taget højde for […]

Når næsten samtlige politikere er enige om at letbanen er så skøn, og det bliver en ren lettelse, og vi får mindre tid på vejen, må jeg lige fortælle jer kære politikere hvordan virkeligheden ser ud for borgerne her i Gladsaxe.

For det første virker det nu som om politikerne ikke har taget højde for de mennesker der bor ud til Buddingevej får håndværkerne så tæt på at de kan servere kaffe eller the imens for disse, deres haver er fra taget dem. Plus larm konstant.

Det er fuldstændig vanvittigt, men letbanen skal der være der uanset om der er mennesker uden andet så tæt på at de kvæles. Alt det grønne er ryddet omkring dem. Larm og skidt flyver om dem også.

Samtidig bliver der stadigvæk flere biler på vejene, selvom vores Borgmester Trine Græse hele tiden råber op om mega-meget støj og biler som drøner igennem vores vej på Gammelmosevej, og hun vil gøre noget ved det og her op til kommunalvalget råber andre i kor også.

Prisen kommer til at være gastronomisk høj og os der bor her skal jo smile og betale til den også. I forvejen har vi motorvejen på den anden side, så vælg selv. Tror nu ikke nogle politikere har beskuet det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top