Næsten-gratis adgang til Mosederby
AB-Brabrand-oktober-1.jpg
Så kan der igen være tilskuere på Gladsaxe Stadion. Foto: Peter Kenworthy.
Gladsaxe-borgere kan komme næsten gratis til fodbold, når AB søndag den 2. maj klokken 13.00 tager imod Brønshøj i 2. division på Gladsaxe Stadion

Det er kun billetgebyret på 5 kroner som skal betales, når billetten hentes på www.boldbillet.dk. Der kan ikke købes billet ved indgangene. For Gladsaxe-borgere skal gyldigt sundhedskort vises i indgangen sammen med billetten og en negativ coronatest eller COVID-19 pas.

Tilskuere skal sidde i afspærrede sektioner på nummererede pladser. Alle skal bære mundbind, undtagen når man sidder på sit sæde, og de generelle afstandsregler skal overholdes. Kom i god tid da corona-restriktionerne kræver, at der skal vises negativ coronatest eller Covid’19 pas sammen med billetten i indgangen, og det kan give kø og ventetid. Der er en indgang i hver ende af den ny tribune, der vil være åben allerede fra kl. 11.30, hvor også boderne på stadion er åbne. Alle skal sidde på nummererede pladser, og det står på billetten, hvor det er.

Synligt udebanetøj og anden merchandise medfører bortvisning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top