Spærring og trærydning
Letbane-rådhus.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
Gammelmosevej spærres og flere træer fældes for at gøre plads til letbanen

Novafos omlægger ledninger på tværs af Gammelmosevej fra mandag den 3. maj til starten af juni 2021. Mens Novafos arbejder på tværs af Gammelmosevej, vil vejen være spærret for kørende trafik mellem Buddingevej og Vangede, fortæller Gladsaxe Kommune.

Spærringen gælder for biler, busser og lastbiler og er skiltet i området. Der vil være omvejskørsel via Buddingevej og Nybrovej til Vangede. Cyklister og gående kan fortsat komme til og fra Gammelmosevej. Arbejdet vil i perioder give støj og vibrationer.

For at gøre plads til letbanespor rydder Hovedstadens Letbane desuden 84 træer i midterrabatten på en strækning af Gladsaxe Ringvej, hvor der, ifølge kommunen, senere vil blive plantet 80-90 nye træer som ny boulevardbeplantning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top