- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Tag selv skraldet

Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling finder sted i uge 15. Og som Gladsaxe Bladet beskrev i marts, bliver der smidt en del affald i Gyngemose Park.

– Problemet er at områderne ligger på grænserne mellem forskelliges ansvar. Vejdirektoratet, kommunen, ejerforeningen i TV byen, erhvervslejerne og så videre. Jeg håber med dette fokus, at folk måske begynder at tage deres affald med hjem i stedet for at bruge overfyldte skraldespande, fortæller Annatina Holm, der derfor har arrangeret en affaldsindsamling [1] i TV-Byen og på Mørkhøjvej den 18. april fra klokken 12, foran Rema.

Arrangementet støttes blandt andet af lokale politikere fra byrådet – Lise Tønner fra Lokallisten, Trine Henriksen fra Enhedslisten og Serdal Benli, SF, og Gladsaxe Kommune bakker op med udlån af gribetænger, tilføjer Annatina Holm.

Der er også indsamlinger i Mark-kvarteret [2] 17. april klokken 10, ved Vandledningsstien og Høje Gladsaxe [3] klokken 11, ved Bøndernes Hegn [4] 18. april klokken 10 og Bagsværd Sø [5] klokken 11.

Se affaldsindsamlingen.dk/find-indsamling [6]