Ture i naturen
Utterselv-Mose-forår-2021-15.jpg
Lige nu er der begyndt at komme gæslinger i Utterslev Mose. Når Hjernesagen blandt andet tager på tur i Utterslev Mose i juni er de blevet store. Foto: Peter Kenworthy.
Ture til Radiomarken og Utterslev Mose i maj og juni for borgere med handicap

Hjernesagen arrangerer i samarbejde med DH i Gladsaxe i løbet af 2021 ture til de grønne områder i Gladsaxe, i samarbejde med grøn guide, Jesper B. Larsen.

Blandt andet er der onsdag den 12. maj tur til Radiomarken. Man mødes klokken 11 ved Radiomarkens Foreningshus, Nybrovej 315, ved den store P-plads.  Turen foregår i det fri og varer cirka 2 timer. Der vil være en forfriskning undervejs. Tilmelding skal ske senest søndag den 9. maj.

Der er også tur til Utterslev Mose mandag den 7. juni. Her mødes man klokken 11 ved Rådhusets P-plads, på Rådhus Allé 7B, hvorfra der vil være kørsel med handicapbusser. Turen varer cirka 2 1/2 time, og der vil være forfriskning og toiletbesøg undervejs. Tilmelding skal ske senest tirsdag den 1. juni.

Tilmelding til turene skal ske til formanden for Hjernesagen, Torben Nielsen, på telefon 2945 2712, helst mellem 10 – 17 eller på mail til torben45nielsen@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top