Favoritsejr i skakturnering
Skak-COLOURBOX32645449.jpg
Foto: Colourbox.
Skakken i Søborg er startet op igen efter en lang corona-pause

I maj spillede Skakforeningen Odysseus deres traditionsrige Vinterturnering færdig, som også afgør klubmesterskabet.

16 skakspillere dystede i år, hvor klubbens stærkeste spiller i mange år, Morten Andersen, indfriede favorit-værdigheden og vandt sikkert, med 6 vundne partier og kun et enkelt tabt, fortæller Skakforeningen Odysseus.

I juni måned er der planlagt flere skak-arrangementer. Torsdag den 3. juni er der foredrag om den nye bog “Skak i Gladsaxe”. Torsdagen efter er der klubmesterskab i lynskak, og sæsonen sluttes af med grill og hjemmebagt brød torsdag den 17. juni, tilføjer klubben.

Odysseus holder til på Frødings Alle 8A – tæt på Søborg Kirke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top