Flytter efter pengepungen  
Penge-i-kuffert-COLOURBOX10563184.jpg

beautiful girl with retro suitcase full of money

Foto: Colourbox.
Der er en klar sammenhæng mellem ens indkomst, og hvor man vælger at bosætte sig, viser analyse

De rige flytter til København, Nordsjælland og Aarhus, mens dem med lave indkomster flytter til Lolland, Falster og de syd- og vestlige egne af Jylland. Det viser en opgørelse af flytninger på tværs af kommunegrænser i 2020, lavet af Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

De kommuner med de rigeste tilflyttere er Hørsholm og Gentofte, hvor tilflytterne havde en disponibel indkomst per person på over 400.000. Tilflytterne til Lolland havde en disponibel indkomst på lige over 200.000.

Gladsaxe ligger et sted imellem top og bund. Her havde de lidt over 4.400 tilflyttere i 2020 en disponibel indkomst på 284.444 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top