For meget trafikstøj
Debat_web.png
I Gladsaxe lider vi af alt for meget støj fra de motorveje, som skærer gennem kommunen. Derfor er Venstre gået til kamp mod støjen – og det har vi skrevet om i Venstres seneste valgavis. Det er vores lokalt valgte folketingsmedlem Mads Fuglede, der netop er flyttet til det jyske, som fortæller om vores synspunkter […]

I Gladsaxe lider vi af alt for meget støj fra de motorveje, som skærer gennem kommunen. Derfor er Venstre gået til kamp mod støjen – og det har vi skrevet om i Venstres seneste valgavis.

Det er vores lokalt valgte folketingsmedlem Mads Fuglede, der netop er flyttet til det jyske, som fortæller om vores synspunkter og det får Leif Kajberg her i Gladsaxe Bladet til – helt fejlagtigt – at påstå, at vi så åbenbart ikke lokalt interesserer os om støjen.

Det forholder sig faktisk helt omvendt. Det er Venstre i Gladsaxe som har båret emnet helt ind i forhandlingslokalet i trafikforhandlingerne, hvor Venstres trafikordfører Kristian Pihl Lorentzen har udtalt:

”Vi har maksimal fokus på støjproblemerne omkring Gladsaxe. Det er formentlig det værste støjhelvede i Danmark og det skal vi have gjort noget ved. Venstre har foreslået, at der skal afsættes fire milliard kroner til løsning af støjproblemer – altså en milliard ekstra end regeringen. Støj er et kæmpeproblem, som skal løses”,

Så Kajbergs konklusion om vores manglende lokale engagement i støjproblemerne er mildest talt helt forkerte. Hans øvrige antagelse i indlægget er i øvrigt lige så forkerte, så måske en genlæsning af den valgavis, han har modtaget, ville være en fornuftig beskæftigelse i den kommende uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top