Kommunen får ny ejendomschef
Lene-Riis.jpg
Foto: Gladsaxe Kommune.
Den 1. juni tiltræder Lene Riis som ny ejendomschef i Gladsaxe Kommune

Som ny ejendomschef får Lene Riis ansvaret for Ejendomscenteret med cirka 40 medarbejdere, som varetager opgaver med vedligehold, energiforbedring, renovering og nybyggeri af kommunens ejendomme, skriver Gladsaxe Kommune i en pressemeddelelse.

– Jeg ser frem til at fortsætte det gode arbejde med at sikre, at ejendommene understøtter kommunens levering af kernevelfærd med fokus på bæredygtighed og robuste løsninger. Det gælder for såvel nybyggerierne, som for det ambitiøse program, der ligger for vedligehold og bevarelse af kommunens eksisterende ejendomme, siger Lene Riis.

Lene Riis kommer fra en stilling som teamleder i Ejendomscenteret i Gladsaxe Kommune, hvor hun har været ansat de seneste otte måneder. Hun overtager posten fra Niels Thygesen, der går på pension.

Lene Riis er 46 år, uddannet cand. mag. i statskundskab og fransk og bor i Hillerød med sin mand og to børn. Før sin ansættelse i Gladsaxe Kommune har Lene Riis været ansat i Gribskov Kommune, hvor hun senest var teamleder for ejendomsområdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top