Nyt kort over luftforurening
Hillerødmotorvejen-april-2021-5.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
Med nyt interaktive kort kan man se luftkvaliteten i hele Danmark – også på din egen vej

Det interaktive kort ”Luften på din vej 2.0”, som viser den beregnede, gennemsnitlige luftforurening, er blevet opdateret med nye data. Kortet illustrerer den geografiske variation af luftkvalitet i Danmark, skriver Miljøstyrelsen på sin hjemmeside.

Hvis man ser på Gladsaxe ser kortet meget rødt ud, som er farven for den tunge ende af kvælstofdioxid-skalaen. Ikke mindst i området omkring Mørkhøjvej, Gladsaxe Møllevej, Gyngemose Park og Hillerødmotorvejen, samt omkring Motorring 3.

Ser hvordan luftforureningen ser ud på din egen vej på lpdv.spatialsuite.dk/spatialmap

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top