Skruer op for trafikstøjen i Gladsaxe
Debat_web.png
I Gladsaxe Bladet d. 5. maj kan vi læse, at borgmester Trine Græse (S) og folketingsmedlem Jeppe Bruus (S) er stolte over, at deres partifæller fra den socialdemokratiske regering vil undersøge støjen fra Motorring 3. Men vi ved allerede, at støjen kun er tiltaget gennem de seneste år. Det ved vi, fordi borgerne i Gladsaxe […]

I Gladsaxe Bladet d. 5. maj kan vi læse, at borgmester Trine Græse (S) og folketingsmedlem Jeppe Bruus (S) er stolte over, at deres partifæller fra den socialdemokratiske regering vil undersøge støjen fra Motorring 3.

Men vi ved allerede, at støjen kun er tiltaget gennem de seneste år. Det ved vi, fordi borgerne i Gladsaxe har brugt deres ører og lyttet sig frem til, at der simpelthen er kommet mere støj fra de motorveje, der skærer sig gennem Gladsaxe.

Vi ved også, at problemet kun bliver større, nu hvor den socialdemokratiske regering vil udvide Hillerødmotorvejen mellem Motorring 3 ved Motorvejskryds Gladsaxe og Ring 4 ved Bagsværd.

Det er forståeligt, at borgmester Trine Græse (S) og folketingsmedlem Jeppe Bruus (S) forsøger at sælge støjundersøgelsen som en succes. Men sandheden er, at Socialdemokraterne indfører mere trafikstøj i Gladsaxe, mens de hævder, at det er en succes, at det bliver undersøgt hvor meget.

Borgerne i Gladsaxe falder heldigvis ikke for den slags spin. Alle ved, at vi nu får væsentligt mere trafikstøj i Gladsaxe, og det er den socialdemokratiske regerings ansvar.

Det er mere konstruktivt, hvis borgmester Trine Græse (S) og folketingsmedlem Jeppe Bruus (S) vil bruge deres politiske kapital på at få ændret den del af Infrastrukturplan 2035, som resulterer i øget motorvejsstøj i Gladsaxe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top