Støjkortlægning af Motorring 3
Debat_web.png
Vi glæder os meget sig over, at støjen langs Motorring 3 nu skal undersøges, og reducering af støjen bliver en del af projektet omkring Motorring 3. Som en del af de igangværende infrastrukturforhandlinger, er planen for at gøre noget ved trængslen langs Motorring 3 nu fremlagt. Her lægger regeringen op til, at der laves en […]

Vi glæder os meget sig over, at støjen langs Motorring 3 nu skal undersøges, og reducering af støjen bliver en del af projektet omkring Motorring 3.

Som en del af de igangværende infrastrukturforhandlinger, er planen for at gøre noget ved trængslen langs Motorring 3 nu fremlagt.

Her lægger regeringen op til, at der laves en fuld og dybdegående støjkortlægning af de eksisterende støjproblemer på hele Motorring 3, samt en kortlægning af mulighederne for at reducere støjen langs motorvejen, som skærer gennem Gladsaxe.

Derudover, at hastigheden sættes ned til 90 km. i timen, at der kommer fast hastighedskontrol på hele strækningen, og at nødspor kan inddrages til kørsel.

I samarbejde med kommunerne skal der også gennemføres en VVM-undersøgelse af de afledte trafikale følger af projektet for de effekter, som projektet har for de tilstødende kommunale veje.

Helt afgørende for Gladsaxe betyder udspillet, at reduktion af støjen bliver en del af den samlede løsning af udfordringerne omkring Motorring 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top