- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

3 tips til dig der skal købe adventsgaver

Beslut dig for et budget
Når du skal købe fire gaver, så er det en god idé på forhånd at beslutte, hvad dit samlede budget er. Det giver dig en bedre idé om, hvilke gaver du skal købe. Er det nogle små, hyggelige gaver du vil give? Eller er det fire lidt større gaver, du gerne vil købe? Eller er det måske en blanding? Det er godt at tænke over det på forhånd.

Brug god tid på at finde gaver
Det er aldrig nogen god idé at gå for sent i gang med at finde på gaver, for så begynder du at stresse over det, og så bliver det sjældent godt. Det er heller ikke hyggeligt at gå og finde på gaver, når det er noget, du pludselig stresser over.

Hvis du i stedet går i gang i god tid og bruger tid på at finde de helt rigtige gaver, så får du et langt bedre resultat ud af det. Her [1] får du nogle gode idéer til adventsgaver.

Pak dine gaver fint ind
En stor del af en adventskalender er også, hvordan dine pakker ser ud. Det gør det kun mere hyggeligt, hvis du gør lidt ud af indpakning og præsentation. Vil du give alle fire gaver på én gang, eller skal han/hun kun gave én ad gangen?

Hvis du finder noget flot papir og noget bånd, så er du allerede et langt stykke. Desuden skal du huske at give dine pakker numre fra ét til fire.