Berigtigelse: Ja til overdækninger, nej til markiser og carporte
Skoleparken-01-20-21.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Kaj Bonne.
Beboerne i Skoleparken får lov til at lave overdækninger

I dagens avis var vi kommet til at skrive, at beboerne i Skoleparken ikke fik faste overdækninger. Men dette er ikke korrekt.

– De har fået lov til at lave overdækninger, men ikke markiser og carporte, fortæller formanden for Trafik- og Teknikudvalget, Ole Skrald (A) til Gladsaxe Bladet.

Socialdemokratiet og Venstre stemte for beslutningen i Trafik- og Teknikudvalget, mens Radikale, Enhedslisten og Lokallisten stemte imod.

1 kommentar om “Berigtigelse: Ja til overdækninger, nej til markiser og carporte”

  1. Lene Svendborg siger:

    Det er fint at Gladsaxebladet skriver en berigtigelse i sagen om overdækninger i det nye byggeri i Skoleparken. Det ærgrer mig dog meget, at journalisten kun gengiver hvad formanden for TTU siger ang. hvem der stemte for og imod. Det havde været fint om avisen refererede fra sagens referat også. Her fremgår det bla.a. at faste overdækninger vil give en forringelse af lysforhold i boligerne. Forvaltningen anbefaler derfor tilladelse til markiser, da disse kan rulles ind i vinterhalvåret hvor der er mangel på lys og desuden er nemmere af afmontere/opsætte efter beboernes ønske. I Lokallisten Gladsaxe valgte vi at følge forvaltningens anbefaling, da vi finder den løsning bedst. Med S og Vs flertalsbeslutning om tilladelse til faste overdækninger, vil det ikke være tilladt for beboere der IKKE ønsker en fast overdækning, at sætte en markise op i stedet. Det finder vi rigtig ærgerligt og ufleksibelt.
    Med venlig hilsen Lene Svendborg – medlem af TTU for Lokallisten Gladsaxe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top