Bussen skal frem til Høje Gladsaxe
Debat_web-e1635242968723.png
Hvis nogen leder efter et argument for at tage opgaven med busbetjening fra kommunerne, så kan de kigge lidt på, hvad der foregår i Trafik- og Teknikudvalget i Gladsaxe Kommune. Her gør Socialdemokraterne deres bedste for, at farcen omkring busbetjeningen af Høje Gladsaxe skal forsætte. Forvaltningen i kommunen har senest i samarbejde med Movia fået […]

Hvis nogen leder efter et argument for at tage opgaven med busbetjening fra kommunerne, så kan de kigge lidt på, hvad der foregår i Trafik- og Teknikudvalget i Gladsaxe Kommune. Her gør Socialdemokraterne deres bedste for, at farcen omkring busbetjeningen af Høje Gladsaxe skal forsætte. Forvaltningen i kommunen har senest i samarbejde med Movia fået udarbejdet et forslag om en ny buslinje, 69, som med gode rejsetider skulle bringe borgerne i Høje Gladsaxe tæt på København Centrum. Da sagen skulle behandles, mente Socialdemokraterne i udvalget alligevel, at vi skulle afvente, om ikke at Region Hovedstaden kunne svinge 250S forbi højhusene i Høje Gladsaxe. Den løsning har borgerne allerede ventet rigeligt længe på.

For Venstre er det borgernes muligheder, der tæller, og ikke borgmesterpartiets magtspil. Vi vil have busser til borgerne, uanset om de hedder 1, 2 elle 999. Bare de kører, kommer hurtigt frem og til de destinationer, som er efterspurgte af borgerne.

Heldigvis fik Socialdemokratiet ikke lukket ned for forslaget om en ny bus 69 til Høje Gladsaxe. Så om alt går vel, så er bus-hjælpen på vej til Høje Gladsaxe, så der kan komme en bedre betjening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top