- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Derfor er Gestuz ægte skandinavisk modetøj

Hvis du endnu ikke kender mærket, er her nogle gode grunde til at lave om på det.

De laver tøj for en hver kvinde
Der er mange gode grunde til at blive bekendt med dette tøjmærke, men den vigtigste er måske, at det er relevant for en hver kvinder.
Det er nemlig sådan, at det er muligt at finde tøj i en masse forskellige stilarter. Derfor vil der altså også være noget, der falder i de flestes smag, om du så er mest til moderne, klassisk eller alternativt tøj.

Det store udvalg betyder også, at dette kan være et tøjmærke, som kvinder i alle aldre kan mødes om, når de er på udkig efter noget nyt og moderigtigt tøj til garderoben. Se udvalget af Gestuz her [1].

Et fokus på bæredygtighed
Hvis du i øvrigt har en interesse i, at vi skal passe godt på vores jord, så vil det måske også glæde dig at vide, at dette tøjmærke har meget fokus på netop det. De gør nemlig meget for, at deres tøj er produceret på en bæredygtighed.

Noget af det, de gør, er at bruge en stor del genbrugsmaterialer til produktionen.

Dette fokus passer altså også på den bæredygtige tankegang, som er så vigtig, og som fylder så meget her i Skandinavien.

Skandinavisk design
Endelig er det et dansk tøjmærke, som har vundet flere priser for de flotte og stilrigtige kollektioner. Det er meget populært både herhjemme og i udlandet.