DF holdt ordinær generalforsamling
Foto-bestyrelsen-2021.jpg
Fra venstre siddende: Patricia Damsgaard, Susanne Damsgaard. Fra venstre stående: Flemming Al-brechtsen, Bonett Trusell, Klaus Kjær, Claus Lundbæk. Foto: Privat.
Har planlagt medlemsaktiviteter efter sommerferien og er klar til kommunalvalget

I sin beretning fortalte formanden for Dansk Folkeparti Gladsaxe, Susanne Damsgaard, om foreningens forhold og aktiviteter i det forløbne år.

– Der havde på grund af corona situationen ikke været aktiviteter i form af medlemsmøder eller arrangementer, og i bestyrelsen var der – som følge af den tidligeres formands partiskifte – sket omrokeringer er i bestyrelsen. I håb om, at når der bliver åbnet mere op, har Dansk Folkeparti allerede planlagt medlemsaktiviteter efter sommerferien, og vi er klar med et stærkt hold af kandidater til byrådsvalget i november, fortæller Dansk Folkeparti Gladsaxe i en pressemeddelelse.

Dansk Folkeparti Gladsaxes bestyrelse består efter generalforsamlingen af: Susanne Damsgaard (formand og kasserer), Bonett Trusell (næstformand), Klaus Kjær (referent), Flemming Albrechtsen og Patricia Damsgaard. Claus Lundbæk (1. suppleant) og Kasper Lytthans-Petersen (2. suppleant).

Den ny bestyrelse konstituerede sig umiddelbart efter generalforsamlingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top