- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

En dans med roser

Der var fyldt med 47 festglade, groovende, dansende kvinder, og tre danselystne mænd, i Aldershvile Planteskole i Bagsværd tirsdag.

Her var planteskolen gået sammen med getgrooved.dk om at lave en fest efter lukketid, hvor de danseglade kunne danse med ”silent disco” høretelefoner mellem blomster og ranker.

Mette Oscar Pedersen fra getgrooved.dk, der var en af arrangementets instruktører, fortæller at der blev danset til en playliste bestående af alt fra pop, disco og tribal til jazz og klassisk musik, der var udvalgt til at skabe forskellige stemninger – ligesom Aldershvile Planteskole gjorde det til en helstøbt oplevelse, med syns- og duftindtryk.

– Stemningen var helt fantastisk. Groove er designet til at gøre dig i godt humør, og man kan ikke gøre noget forkert. Og så får man motion, uden at man opdager det, fortæller hun.

– Man kunne liste ud af de forskellige rækker, og danse for sig selv, eller med andre, med musikken i ørerne. Man kan forsvinde ind i sin egen lydboble – og det fungerer super-godt i denne her corona-tid, fordi man kan holde afstand, tilføjer Mette Oscar Pedersen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Kaj Bonne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Kaj Bonne.

Se flere billeder på kajbonne.myportfolio.com/gladsaxe-bladet  [1]