Import af terrorister
Debat_web.png
Den 13. april skrev jeg i Gladsaxe Bladet, at der ville komme et folketingsflertal for, at personer, der er emigreret til Islamisk Stat, får lov til at komme til Danmark og blive forsørget af danskerne. D. 18. maj blev det en realitet. På Christiansborg har Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti, de Radikale og kommunisterne besluttet, at de […]

Den 13. april skrev jeg i Gladsaxe Bladet, at der ville komme et folketingsflertal for, at personer, der er emigreret til Islamisk Stat, får lov til at komme til Danmark og blive forsørget af danskerne. D. 18. maj blev det en realitet.

På Christiansborg har Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti, de Radikale og kommunisterne besluttet, at de vil importere terrorister til Danmark.

Det er uetisk, fordi vi ægte danskere tvinges til at betale millioner til vores erklærede fjender. Fjender der i virkeligheden har valgt at være borgere i Islamisk Stat, og som aldrig har været ægte danske af sind.

Artikel 5 i Menneskerettighedskonventionen lyder: “Enhver har ret til frihed og personlig sikkerhed […]”, men konventionen beskytter tilsyneladende kun vores fjender.

Gladsaxe Byråd bør går forrest i kommunalt regi og officielt melde ud, at Gladsaxe er terroristfri-zone. Vi skal naturligvis ikke acceptere, at terrorister fra Islamisk Stat kan ende som borgere i Gladsaxe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top