Kildegården udtaget til strejke
Kildegården-okt2020.jpg-SMALL.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
I Gladsaxe er De Midlertidige Pladser på Kildegården udtaget til strejke. Men borgere på Kildegården får den pleje, de skal have, siger kommunen

Mandag 14. juni stemte to tredjedele af sygeplejerskerne nej til en ny overenskomst.

Det betyder, at 10 procent af alle sygeplejersker i regioner og kommuner iværksætter en strejke med virkning fra døgnets begyndelse lørdag den 19. juni, skriver Dansk Sygeplejeråd på deres hjemmeside.

– Mange års udsultning af hele sundhedsvæsnet, som har ført til stigende arbejdspres og øgede krav om fleksibilitet hos medarbejderne, er en stor del af forklaringen på sygeplejerskernes nej, siger formand i Dansk Sygeplejeråd, Grete Christensen.

I Gladsaxe Kommune er De Midlertidige Pladser på Kildegården udtaget til konflikt. Det betyder, at borgere på vej hjem fra hospitalsindlæggelse, som ikke kan være i eget hjem, i stedet må blive længere på hospitalet, fortæller Gladsaxe Kommune.

– De borgere, som allerede er på Kildegården, vil få den pleje, de skal have. Der kommer dog ikke nye ind, som har specifikt behov for sygepleje, hvor det ikke kan udføres af en assistent, tilføjer kommunen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top