Kontanter tilbage i busserne fra september
Bus-6a-på-Søborg-Hovedgade-1.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
For et år siden droppede Movia muligheden for at betale med kontanter i busser på grund af coronasmittefare. Udmeldingen er at de er på vej tilbage snart

Når myndighederne fra 1. september i år udfaser de sidste corona-restriktioner i den kollektive transport, forventer Movia at åbne for kontantbetalingen igen i busser og flextrafik, skriver Movia i en pressemeddelelse.

– Som det er udmeldingen nu, kan vi fra 1. september byde velkommen i vores busser, lokaltoge og flextrafik uden restriktioner, og det forventer vi også gælder kontanterne. At vi kan køre uden restriktioner, er en festdag for os i Movia, og jo også en milepæl i pandemien”, siger Movias direktør for Kommerciel & Kunder, Camilla Struckmann.

Frem til 1. september 2021 vil Movias busser fortsat være indrettet som såkaldte ubemandede selvbetjeningsmiljøer, hvor man kan betale med rejsekort, DOTs billet-app eller med sms-billet. I flextrafikken kan kunderne blive tilmeldt fakturabetaling, så alle ture kan bestilles telefonisk, som man plejer, mens kunden betaler for al sin kørsel samlet en gang om måneden pr. faktura.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top