Ros til hjemmeplejen
Debat_web-e1635242968723.png
Jeg vil gerne rose hjemmeplejen i Gladsaxe kommune. Efter et halv års sygdom, er min mand nu afgået ved døden. Ære være hans minde! Min mand har været hjemmeliggende en måned og fået al den pleje som han havde brug for, af dygtige søde og flinke plejere fra Gladsaxe kommune. Endvidere syntes jeg at alt […]

Jeg vil gerne rose hjemmeplejen i Gladsaxe kommune. Efter et halv års sygdom, er min mand nu afgået ved døden. Ære være hans minde!

Min mand har været hjemmeliggende en måned og fået al den pleje som han havde brug for, af dygtige søde og flinke plejere fra Gladsaxe kommune.

Endvidere syntes jeg at alt hvad der var brug for i hjemmet, for at han kunne være hjemme den sidste tid, blev der sørget for. Af Gladsaxe kommune og Kildegården.

Så tak for hjælp og støtte, også til Kildegårdens personale på de midlertidige plads hvor min mand også lå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top