- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Satsning på pigeishockey

”Pigeprojektet” blev født sidste år og igangsat med en bevilling fra Danmarks Ishockey Union, der bygger videre på det gode arbejde, der allerede var i gang i klubben.  Nu har arbejdet båret frugt og klubben har fået tilgang af flere dygtige spillere.

– Nogle er hjemvendte Gladsaxe-piger, som har spillet i andre klubber, nogle har været udenlands, og andre er blevet tiltrukket af projektet. Vi har flere talentfulde spillere i dametruppen, som banker på til landsholdet. Tre spillere blev udtaget til weekendens U18-landholdsamling i Århus, så det lover godt, fortæller træner og sportslig ansvarlig, Mikael Florentz, der skal træne holdet.

Med Gladsaxe-pigernes gode resultater på isen i forrige sæson (der blev reduceret på grund af corona) er det naturligt, at de skal et niveau op og møde kvalificeret modstand for at udvikle sig, mener han.

– Der er på nuværende tidspunkt interesserede sponsorer, så vi kan komme i gang. Derudover har vi allerede nu mærket stor interesse for projektet hos flere andre sponsorer. En bruttotrup på 20 spillere og 3 målmænd plus trænerstab, som skal deltage i turneringer over hele landet, kræver bare penge hvis man vil være med, tilføjer Mikael Florentz.

– Vi håber, at der er endnu flere, der synes det vil være sjovt, at deltage på Gladsaxes helt nye damehold, og de skal være hjertelig velkomne, siger formand i Gladsaxe Ishockey, Henrik Klinkvort.