Trafikstøj
Debat_web.png
Motorvejene leverer trafikstøj, det er også klart at højere fart medfører mere trafikstøj. Villavejene leverer også trafikstøj, her er hastigheden skiltet med max 40 km. Der er også nogen der kører med den hastighed, der er mange der kører med en noget højere hastighed, så er der nogen der kører med en meget høj hastighed. […]

Motorvejene leverer trafikstøj, det er også klart at højere fart medfører mere trafikstøj. Villavejene leverer også trafikstøj, her er hastigheden skiltet med max 40 km.

Der er også nogen der kører med den hastighed, der er mange der kører med en noget højere hastighed, så er der nogen der kører med en meget høj hastighed. Hvordan var det nu? Høj hastighed meget trafikstøj.

Villavejene er kommunale så det er vel kommunalt anliggende og få bragt trafikstøjen ned på et rimeligt niveau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top