- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Tre ting, du kan bruge gummiplader til

Ofte vil du bare ikke finde ud af, hvor mange forskellige ting et enkelt materiale rent faktisk kan bruges til, hvis du ikke har et stort kendskab til det. Derfor vil vi i denne artikel fokusere på én ting, nemlig gummiplader [1], for at vise hvor mange forskellige ting de kan bruges til.

1. Brug dem til støjabsorbering
Hvis du står og har brug for et materiale, som kan absorbere stød af den ene eller den anden grund, så vil dette materiale være et fremragende valg.
Det er nemlig sådan, at gummiplader er gode til at absorbere stød. Samtidig er det dog også et robust materiale, og så kan de være fremstillede af forskellige ting, som kan have unikke fordele. Derfor kan du også gå efter det, der passer dig bedst.

2. Brug dem til varmeisolering
Udover at tage stød så kan dette byggemateriale også bruges til at holde varmen inde og at holde kulden ude. Det er nemlig fremragende til at isolere for varmen.
Da det er fleksibelt, vil det også nemt kunne lægges i en væg eller under gulvet. Her kan du med fordel vælge noget, der er fremstillet af EPDM. Det er nemlig særdeles godt til isolering.

3. Brug dem til lydisolering
EPDM er faktisk ikke bare et godt materiale at vælge, når du vil varmeisolere. Det egner sig nemlig også meget godt til lydisolering. Også det er vigtigt i et byggeri, hvis du vil skabe gode forhold i en bygning.

Lydisolering er nemlig vigtig for, hvordan du vil trives. Ellers kan støj let gå hen at blive et problem, og derfor er det altså vigtigt at finde det bedste materiale at bruge til det.