Fjernvarme
Debat_web.png
Tak til Pia Vendelholt Christensen for orientering om, at borgere og virksomheder ikke skal høres om fjernvarmeplanerne

Som boligejer vil mange nok tænke: ”Jeg kan nu få en varmepumpe med statstilskud, så er sagen i orden når fyringssæsonen begynder.”

Når Gladsaxe kommune så fremlægger tilbud om tilslutning, vil Økonomiudvalget efter fristens udløb kunne konkludere: ”Der var desværre ikke tilstrækkelig interesse blandt boligejerne, til at kommunen kan forsvare at påtage sig den store økonomiske risiko ved projektet.”

Pengene kan blive i kommunekassen, men man har vist sin gode vilje og levet op til FNs verdensmål og blev overhalet af udviklingen. De tålmodige boligejere skal så ud at finde en anden – dyrere – løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top