- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Sådan gør du sommermadlavningen nem for dig selv

Derfor får du her et par tips til, hvordan du kan gøre det nemmere for dig selv at lave lækker sommermad til de lune aftener med familien.

Læg en plan
At lave en madplan lyder måske ikke særligt sexet, men det kan faktisk være en kæmpe hjælp – både når du skal handle, og når du skal lave maden. Og så behøver det ikke være særligt kompliceret.

Det kan være en god idé at starte med at skrive en liste over de retter, som du vil lave. Måske har ungerne en livret hver, de kan ønske. Måske har du selv tænkt på noget lækkert for nylig. Når listen er klar, kan du begynde at skrive ingredienserne op til hver ret. På den måde kan du nøjes med at handle én gang, og samtidig ved du hver dag, hvad du skal lave. Det kan spare dig både tid og penge.

En anden måde at lave en plan kan være at samle opskrifter. Du kan kigge på nettet eller i kogebøger efter gode opskrifter, som passer godt til sommerbordet. Når du har en god samling, kan du bladre dem igennem og vælge den, du har lyst til, når du mangler tid eller energi til at finde på noget.

Den helt nemme
Selvom madplaner og opskriftsamlinger kan være virkelig hjælpsomme, så er en af de nemmeste måder at sikre tid til sommerhygge med familien alligevel at bestille en måltidskasse. Her får du leveret varerne lige til døren, og du behøver ikke selv finde på, hvad du skal have.

Der findes masser af forskellige måltidskasser, som du kan vælge imellem. Der er både nogle til de kræsne og nogen til dem, der gerne vil prøve noget nyt og spændende. Men hvad skal du vælge? Hos Maaltidskassen.com [1] kan du få dig et overblik over de forskellige udbydere af måltidskasser, og måske er du heldig at fange dig et godt tilbud.

Der er mange måder at gøre det nemt for dig selv at lave de lækre sommerretter, så det er bare lige med at tænke ud af boksen, og ind i de smarte vaner.