Familievolley
Volleyball-COLOURBOX8911002.jpg
Foto: Colourbox.
Lyngby-Gladsaxe Volley er med til at starte Ramasjang Familievolley op

Ramasjang Familievolley er nyt koncept, der er udviklet af Volleyball Danmark, og indeholder lege og øvelser, som har en direkte eller indirekte forbindelse til volleyball, fortæller Lyngby-Gladsaxe Volley.

– Ramasjang Familievolley er for alle familier med børnehavebørn i alderen 3-6. Vores dygtige trænere står klar med åbne arme, og træningen er selvfølgelig indrettet, så også de yngste får en god oplevelse med hjem, fortæller klubbens formand Jan Kold.

Man kan komme forbi Buddinge Skoles Boldhal på Kildebakkegårdsallé 155, Søborg, lørdag den 4. september fra klokken 10-11 og prøve selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top