Gode skoler eller “integration”?
Debat_web.png
I april besluttede de venstreorienterede på Christiansborg, at Danmark skulle importere terroristfamilier fra Syrien. I august henter de hundredvis af afghanere til Danmark. Det ender formodentligt med flere tusinde, når det endelige regnestykke gøres op. Situationen i Mellemøsten og Afghanistan er tragisk og udstiller samtidigt, at de venstreorienterede stadig tror, at de kan løse kulturelle […]

I april besluttede de venstreorienterede på Christiansborg, at Danmark skulle importere terroristfamilier fra Syrien. I august henter de hundredvis af afghanere til Danmark. Det ender formodentligt med flere tusinde, når det endelige regnestykke gøres op.

Situationen i Mellemøsten og Afghanistan er tragisk og udstiller samtidigt, at de venstreorienterede stadig tror, at de kan løse kulturelle problemer ved at flytte dem til Danmark. I dag spilder Gladsaxe allerede millioner på effektløs ”integration”.

I Nye Borgerlige mener vi, at det er dit eget personligt ansvar, at du tilpasser dig danske forhold, hvis du vil bo i Danmark. Af samme årsag vil vi stoppe alle ”integrationsprojekter” i Gladsaxe.

Vi vil i stedet styrke skolerne ved at bruge millionerne direkte på dem. Børn i Gladsaxe skal have bedre undervisning, lærerne mere frie rammer og ældre skolebygninger skal moderniseres.

Ægte kvalitetsskolegang er simpelthen vigtigere end, at indvandrere fra fx Syrien og Afghanistan kan flytte til Gladsaxe og leve af sociale ydelser.

16. november er der kommunalvalg: Skal kommunen bruge pengene på bedre skolegang til dine børn, eller skal de venstreorienterede fortsat bruge millioner på “integration”? Du vælger selv. Det er demokrati.

2 kommentarer om “Gode skoler eller “integration”?”

 1. Thomas Monberg siger:

  racismen lyser desværre ud af Ny Borgerliges kandidat, med betegnelsen “terroristfamilier”. Civile syrere der netop flygter FRA IS og fra det syriske regimes overgreb, er næppe at betegne som det de flygter fra.

  Men det passer selvsagt dårligt ind i Nye Borgerliges narrativ om at alt ude fra er potentielt farligt.
  Det triste menneskesyn som Tørning stod for i først DF og nu i NB, er ganske enkelt for fattigt og nedrigt til at det må vinde indpas i Gladsaxe.

  Det håber jeg da også at valget i november kommer til at vise at det ikke har, og at de fleste i vores kommune er bedre end det højreradikale samfund som Tørning drømmer om.

 2. Kære Thomas

  Du må følge lidt bedre med. Jeg skriver om de familier, der har tilsluttet sig vores erklærede fjender og taget til Islamisk Stat. Dem har de venstreorienterede og radikale lukket tilbage ind i vores samfund, hvor de nu kan nasse videre på danskernes velfærd. De er endda en klar sikkerhedsrisiko for danskerne.

  Spørgsmålet er ret simpelt. Skal vi i Gladsaxe bruge skattekroner på “integration” af fx syrere og afghanere, som bliver omkostningstunge bistandsklienter, eller skal vi få skolerne til at virke og give børn og lærere bedre vilkår?

  I Nye Borgerlige mener vi, at skolerne er vigtigere end destruktiv indvandring. Vi vil derfor gerne spare penge på indvandring og sikre en bedre skolegang til danske børn i kommunen. Børnene i Gladsaxe har krav på bedre skolegang. Deres ressourcer skal ikke spildes på fremmede, fordi venstreorienterede og radikale globalister åbenbart altid har dårlig samvittighed.

  Hvis du mener, at det er “racisme” at skrive om den type prioriteringer, så skulle du måske snakke med en psykolog om, hvorfor du har det sådan. Jeg mener, at kommunen har nogle tilbud til udsatte, der har det svært. Det kan være, at du kan komme i betragtning.

  De bedste hilsener og med ønsket om god bedring

  Kristian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top