Kirppu åbner loppesupermarked i Søborg
Loppemarked-tøj-COLOURBOX27320723.jpg
Foto: Colourbox.
Lørdag den 11. september åbnes dørene på Rosenkæret 43

Danskerne er glade for genbrug. Det kan man blandt andet se i Genbrugsindekset for 2021, hvor man kan læse at genbrugshandlen er støt stigende, samt at mere end syv ud af ti danskere gør noget for at begrænse deres forbrug.

Det er i høj grad også en tendens, man mærker hos loppesupermarkedskæden Kirppu. Og med overtagelsen af Byens Bazar i juli måned, ser Kirppus administrerende direktør frem til at give nyt liv til den cirkulære genbrugstanke i Søborg.

– Vi har længe været på udkig efter egnede lokaler her i Søborg, så glæden var stor, da vi kunne overtage Byens Bazar og bygge videre på Niels Frederiksens solide arbejde her i byen, siger Kirppus ene stifter og administrende direktør, Morten Bøjland.

11. september byder Kirppu indenfor til 1000 m2 fyldt med 320 stande, 20 podier, et helt nyt kasseområde og et loungeområde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top