Letbanearbejde mellem Vadgårdsvej og Kong Hans Allé
Letbane-rådhus.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
Vadgårdsvej vil være lukket frem til oktober

Hovedstadens Letbane går i gang med anlægsarbejdet på letbanestrækningen fra Vadgårdsvej til Kong Hans Allé, hvor man blandt andet skal flytte fortov og cykelsti, skriver Hovedstadens Letbane i et borgerbrev.

– Det sker på den vestlige side af Buddingevej i retning mod Herlev. Arbejdet indebærer gravearbejde, maskinkørsel, udlægning af asfalt og ny belægning samt opsætning af nyt vejudstyr på strækningen. Vi forventer, at arbejdet er færdigt i løbet af vinteren 2021/2022, skriver man yderligere i brevet, og tilføjer at arbejdet vil føre til både støj og længere rejsetid.

Størstedelen af anlægsarbejdet vil, ifølge Hovedstadens Letbane, minde om almindeligt vejarbejde, som periodevis vil støje, særligt når man skærer og fjerner den eksisterende belægning samt komprimerer jord og asfalt med en tromle. Derudover vil der være støj fra arbejdskøretøjer, der kører til og fra områderne.

Da Vadgårdsvej vil være lukket frem til oktober 2021, opfordrer man til at cyklister og fodgængere kan benytte fællesstien langs arbejdsarealet fra Vadgårdsvej til Kong Hans Alle.

Arbejdet bliver som udgangspunkt udført i tidsrummet klokken 07.00 og 18.00 på hverdage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top