Masser af mål i fodboldseriekampe
FC-Bella-Lyngby-120621-26.jpg
FC Bella vandt sæsonens første kamp. Foto: Peter Kenworthy.
VB 1968, FC Bella og IF Bytoften vandt, mens Hero tabte

VB 1968 vandt sæsonens første ligasejr i Sjællandsserien, med 1-0 ude over Fredensborg BI. Victor Andersen scorede kampens enlige mål på et hovedstød, på et indlæg af André Riel, og der var endda råd til et brændt straffespark til Værebro-holdet.

FC Bella vandt sæsonens første kamp i kvindeserie 1, med 3-1 ude over Allerød FK. Mie Woning og Emilie Keller Lauritzen stod for FC Bellas mål – Lauritzen med et lob fra 20-25 meter i det 73. minut. Og IF Bytoften vandt sæsonens anden sejr i serie 4, med 4-2 hjemme over Helsingør IF.

Til gengæld tabte Gladsaxe-Hero i Sjællandsserien med 3-5 hjemme til Vallensbæk IF, selvom Christoffer Bruun scorede to og Benjamin Knudsen et enkelt mål, og holdet var foran to gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top