Nekrolog: Lars Ehrhorn Nielsen 1945-2021
FDF-orkesterleder-98_48.jpg
Lars Ehrhorn Nielsen var aktiv i FDF i over 50 år, hvor FDF Gladsaxe Brass Band var hans et og alt.  Foto: Kaj Bonne.
Tidligere orkesterleder Lars Ehrhorn Nielsen sov pludselig ind på Herlev Hospital, natten til torsdag den 5. august

Lars Ehrhorn Nielsen var opvokset på Kildebakkegårds Allé, nu Kildebakken 19, med sine tre søstre. Hans far Anders Frede Nielsen var lokal modstandsmand og huset blev sprængt i luften kort før krigens afslutning.

Lars blev ingeniør og tegnede dieselmotorer for B&W i næsten 30 år. Men det var i sin hjemby Gladsaxe at han engagerede sig lokalt.

FDF Gladsaxe Brass Band var hans et og alt, og sammen med hustruen Helen dedikeredes det meste af tiden til koncerter, sponsorater, turneer i udlandet og til årsmøderne i Sydslesvig, hvor orkestret var fast musikalsk gæst i grænselandet.

Lars fik guldnålen for 50 års medlemskab af organisationen og for sin store frivillige indsats belønnede Gladsaxe Kommune ham i 2006 med ungdomslederprisen.

Efter et par år i Kildegårdens plejeboliger på Søborg Hovedgade flyttede Lars til Egegården, hvor han hurtigt faldt til blandt beboere og personale. Desværre blev han indlagt med tarmslyng onsdag eftermiddag 4. august og døde uden smerter, efter hans nærmeste familie havde nået at tage afsked med ham.

Han efterlader sig to sønner og seks børnebørn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top