PCR-testcentret holder flyttedag
Coronatestcenter-Rådhuset.jpg
Coronatestcenteret på Rådhuset flytter ned på Telfonfabrikken. Foto: Peter Kenworthy.
Fra på mandag 16. august flytter Region Hovedstadens PCR-testcenter fra Rådhuset til Telefonfabrikken

PCR-testcenteret på Rådhuset har sidste åbningsdag søndag 15. august. Allerede fra mandag 16. august åbner  testcenteret i lokaler ved Telefonfabrikken i Søborg, skriver Gladsaxe Kommune på sin hjemmeside.

Der er gratis parkering ved testcentret. Man skal blot køre via Automatikvej, så kommer man direkte til parkeringspladsen ved Telefonfabrikken, som ligger for enden af Automatikvej. Gående og cyklister kan også benytte Telefonvej. Indgangen til testcentret ligger på bagsiden af Telefonfabrikken. Der vil være skilte der viser vej, tilføjer kommunen.

Testcentret ved Telefonfabrikken har åbent alle ugens dage. De første tre timer af åbningstiden er for de borgere, der har bestilt tid til test på coronaprover.dk. Man kan møde op uden tidsbestilling i den øvrige del af åbningstiden:

Mandag, onsdag, fredag og søndag er der åbent: 
Kl. 15.30-18.30: Kun for borgere med tidsbestilling.
Kl. 18.30-21: Åbent for alle uden tidsbestilling.

Tirsdag, torsdag og lørdag er der åbent:
Kl. 8.00-11.00: Kun for borgere med tidsbestilling.
Kl. 11.00-13.45: Åbent for alle uden tidsbestilling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top