Politiet er klar ved skolestart
Politibil-1.jpg
Foto: Politi.dk
Politiet møder også op når skoleklokkerne ringer årets skoleår ind på mandag

Københavns Vestegns Politi holder ekstra øje ved skolerne i alle 11 kommuner i politikredsen fra mandag og de næste to uger frem, skriver man i en pressemeddelelse.

For skolestart er også trafikstart for de mindste trafikanter.

– Lokalpoliti, færdselsbetjente og patruljevogne kigger med på skoleveje og skoler om morgenen, for nu skal mange små drenge og piger lære at begå sig i trafikken til fods og på cykel, siger leder i lokalpolitiet, vicepolitiinspektør Søren Uhre, Københavns Vestegns Politi.

Han opfordrer alle andre og særligt bilister til at være et godt eksempel og vise et helt særligt hensyn over for de nye og mere usikre små trafikanter på gader, stier og fortove.

– Det skal være sikkert og trygt for børn og unge at cykle eller gå i skole, og vi foretrækker at forebygge og tale om trafiksikkerhed med børn og voksne, men vi har jo også altid en pen og en blok med, tilføjer Søren Uhre.

Betjentene vil være opmærksomme på trafiksikkerhed og hensyn til børn i trafikken og blandt andet holde øje med, om børn er spændt fast i biler og om hastighederne overholdes – visse steder med fotovogne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top