Bella vandt med tenniscifre
FC-Bella-Lyngby-120621-26.jpg
Foto: Peter Kenworthy.
VB 1968 og Bagsværd BK vandt også, mens Hero tabte og IF Bytoften spillede uafgjort

FC Bella vandt med hele 6-0 hjemme over Brødeskov IF i fodboldens kvindeserie 1 i sidste uge. Maria Lauritsen scorede hattrick, og Emilie Keller Lauritzen, Mie Woning og Rosa Bone kom også på tavlen. FC Bella ligger på andenpladsen.

VB 1968 vandt en målfest i sjællandsserien i Vallensbæk med 5-3 lørdag, hvor Andre Riel scorede kampens sidste mål med fem minutter igen, og ligger nummer 4, mens Gladsaxe-Hero tabte hjemme 2-0 til Hørsholm-Usserød, og ligger nummer 12 – lige over stregen.

Bagsværd BK vandt 3-0 ude over Værløse, og ligger nummer 3 i serie 1, og IF Bytoften spillede 2-2 ude mod Ålholm IF i serie 4, og ligger nummer 3.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top