Endelig sejr
AB-stock.jpg
Foto: Peter Kenworthy
AB Gladsaxe vandt 4-1 mod Skive IK

Efter 5 ligakampe uden sejr, med en enkelt scoring i hver, fik AB endelig gang i scoringer og sejrskonto i Skive. 4-1 vandt akademikerne, efter Frederik Christensen scorede to mål i det første kvarter, og Lucas Koch og Mathias Kisum fik de nordjyske netmasker til at blafre i anden halvleg.

AB ligger nummer 6 i fodboldens 2. division.

I serierne spillede Gladsaxe-Hero 0-0 ude mod Liria FK og ligger nummer 11 i sjællandsserien, hvor VB 1968 tabte 3-0 hjemme til BSF, med Stephan Andersen som debuterende målmand, og ligger nummer 4.

FC Bella vandt 2-0 ude over B1973 Herlev, på mål af Emilie og Sophia Keller Lauritzen, og ligger nummer 3 i kvindeserie 1. Bagsværd BK spillede 2-2 mod Farum i serie 1, og ligger nummer 5. Og IF Bytoften fik en snitter på 5-1 i topkampen mod Nivå-Kokkedal, og ligger nummer 2 i serie 4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top