Flere boliger i TV-Byen
TV-byen-kaj-2.jpg
Foto: Kaj Bonne (arkivfoto).
Endnu en bid af TV-Byen forsvinder – i stedet skal der være studieboliger og mindre lejligheder til unge

I et nyt større byggeprojekt, der både indeholder renovering, nedrivning og nybyg, skal TV-Byens gamle studier laves om til boliger af entreprenøren Jönsson Entreprise, der har skrevet kontrakt på en omfattende byggesag på Gyngemose Parkvej 80 i TV-Byen.

– Den historiske bygning på Gyngemose Parkvej 80 i Gladsaxe, forvandles nu til 155 moderne studieboliger og 117 mindre lejligheder. Byudviklingsprojektets etape 1 omfatter i alt 115 studieboliger samt 34 mindre lejligheder. Etape 2 omfatter 83 lejligheder udført som nybyggeri og det samlede antal boligetagemeter udgør minimum 12.320 m2, skriver Jönsson Enterprise på firmaets hjemmeside torsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top