Livsfarligt trafikkryds tæt på skole
Debat_web.png
Under 1/2 km fra en Gladsaxe skole er der et livsfarlig kryds uden cykelsti til de børn/unge der skal i skole. Det er Krogshøjvej/ Klausdalsbrovej. Man kan undre sig over at der bliver lagt ny cykelsti gennem Søborg/Bagsværd Hovedgade hvor der er i forvejen. Men ikke her hvor der pga. motorvej er farligere og tung […]

Under 1/2 km fra en Gladsaxe skole er der et livsfarlig kryds uden cykelsti til de børn/unge der skal i skole. Det er Krogshøjvej/ Klausdalsbrovej.

Man kan undre sig over at der bliver lagt ny cykelsti gennem Søborg/Bagsværd Hovedgade hvor der er i forvejen. Men ikke her hvor der pga. motorvej er farligere og tung trafik.

Er det nepotisme eller mangel på at vil hjælpe os der bor i ”udkantsgladsaxe”? Der må gøres noget før det ender galt. Billig model vil være cykelsti med kant de farligste meter før krydset på Krogshøjvej så bilerne holder så cyklerne kan være der og føle sig sikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top